četvrtak, 5. siječnja 2012.

Modne kombinacije za 2012 godinuPri odabiru odjeće za najluđu noć, pazi da poštuješ sljedećih pet pravila:

1. U outfitu koji odabereš moraš se osjećati udobno

2. Odjeća ti ne smije biti broj premala ili prevelika

3. Pazi da si obučena primjereno za mjesto na kojem ćeš slaviti

4. Odjećom i šminkom istakni svoje vrline

5. Malim trikovima prikrij svoje nedostatke


Outfit za "Pješčani sat"

Ti si jedna od rijetkih sretnica koje su blagoslovljene izrazito ženstvenom građom, no i sama znaš da odijevanje za tijelo koje ima bujne grudi i bujnu guzu ponekad može biti prava muka. Najvažnije je pripaziti da ne izgledaš vulgarno, pa nemoj oblačiti i duboki dekolte i minicu u isto vrijeme te izbjegavaj prozirne i rastezljive materijale. Najbolji izbor haljina za tebe su uske haljine do koljena.

 Outfit za "Kruška građu" Tvoj struk je uzak, ruke vitke, a guza i bokovi "malo jači". Ugledaj se na cure poput J.Lo i Beyonce i svoje mane prikaži kao vrline. Vitak gornji dio tijela dozvoljava ti duboko izrezane topove, bodije s izrezima u obliku srca i majice na jedno rame, a male ali čvrste grudi dopuštaju da otkriješ dekolte bez straha da ćeš izgledati vulgarno. Pri izboru donjeg dijela, odluči se na suknje punog kruga ili elegantne hlače - dimije, a na noge obavezno obuci štikle s visokim potpeticama.

 Outfit za "Jabuka građu"

Ako imaš "Jabuka građu", znači da su tvoje noge vitke, a gornji dio tijela malo puniji. Sretna si jer možeš pokazati lijepe noge u minicama i tajicama, a trbuščić prikriti zgodnom lepršavom tunikom ili majicom. Idealan izbor za tebe su i haljine na preklop i kratke hlačice u kombinaciji sa širokom majicom i zgodnim sakoom, a možeš se odlučiti i za šljokaste ili kožne tajice koje ćeš upotpuniti košuljom muškog kroja ili širom pamučnom majicom sa zakovicama i kožnom jaknicom ili smokingom. S obzirom na to da su tvoje noge vitke, možeš obući gležnjače, cipele s remenčićima, klasične salonke ili martensice. Tvoja modna ikona: Liv Tyler.

Nema komentara:

Objavi komentar